,

Philips Sonicare Series 5500 elektrisk tandbørste HX7111/01 (sort)

899 kr.

Få en strålende smil med Philips Sonicare Series 5500 tandbørsten. Fjerner op til 7 gange mere plak end en manuel tandbørste og giver dig en sensationel ren mundhygiejneoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000206433753 Kategorier: ,

Få den ultimative tandplejeoplevelse med Philips Sonicare Series 5500 elektrisk tandbørste HX7111/01 i elegant sort design. Denne avancerede tandbørste er din nøgle til en sundere og strålende smilende mund.

Med den innovative Sonicare-teknologi fjerner denne elektriske tandbørste op til 7 gange mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Dette sikrer en dybdegående rengøring, der når dybt ind mellem dine tænder og langs tandkødet for en omfattende tandpleje.

Tandbørsten tilbyder to forskellige børstetilstande, så du kan tilpasse din rengøringsrutine efter dine behov. Vælg mellem en rengøringsfunktion for daglig brug eller en blidere tilstand til følsomme tænder og tandkød.

For at sikre, at du ikke overbørster, er tandbørsten udstyret med en smart trykalarm, der advarer dig, hvis du trykker for hårdt, så du undgår at beskadige dine tænder og tandkød. Derudover vil den praktiske udskiftningspåmindelse minde dig om at skifte børstehovedet for at opretholde optimal ydeevne.

Med en imponerende batterilevetid på op til 21 dage kan du nyde langvarig brug uden besvær med hyppig opladning. Derudover er tandbørstens slanke og ergonomiske design behageligt at holde og nem at bruge.

Invester i din tandpleje og oplev en revolutionerende rengøring med Philips Sonicare Series 5500 elektrisk tandbørste HX7111/01. Få en strålende smilende mund og en sundere tandhygiejne med denne avancerede tandbørste, der sætter en ny standard for effektiv tandpleje.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips Sonicare Series 5500 elektrisk tandbørste HX7111/01 (sort)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.